Alies Rog - Sushi Tafel Scheveningen

Over De Sushi Tafel

GEZELLIGHEID EN VERSE SUSHI
De eerste keer dat ik sushi maakte voor een groep, was voor een feestavond van een sportvereniging. Samen met een vriendin maakte ik vijfhonderd sushi’s. Dat was spannend, maar iedereen bleek laaiend enthousiast. De avond was een groot succes.

Een paar maanden eerder had ik een sushi clinic gevolgd. Mijn passie voor sushi was geboren. Nu geef ik sushi workshops in mijn gezellige huis op Scheveningen of op locatie. Daarnaast doe ik catering voor bedrijven en particulieren.

Ik ben dol op koken: aan het einde van de dag sta ik met veel plezier in de keuken. Keukenneutje erbij en dan ben ik helemaal in m’n element.

Inmiddels maak ik al twaalf jaar sushi. Ben je op zoek naar een avond vol gezelligheid en lekker eten? En wil je genieten van heerlijke verse sushi? Neem dan contact met me op.

Tot snel!

Hartelijke groet,

Alies